Menu

Asociația Obștească ”INIMI SOLIDARE” din Republica Moldova

Suporturi auditive, 25.06.2018


INIMI SOLDARE a demarat distribuirea lotului de ajutor umanitar furnizat de Hear the World Foundation pentru copiii cu deficiențe auditive din Sângerei, Criuleni și Călărași. Lotul constă din: 2 aparate auditive performante Phonak, 2 seturi de microfon/receptor Roger, 30 seturi de curățare pentru aparatele auditive și 420 baterii compatibile.
2 beneficiari au venit la centrul audiologic AcustMed pentru reglarea aparatelor și alte intervenții de mentenanță ale aparatelor. Lui D. i-au fost donate 2 aparate Phonak, 1 set microfon/receptor Roger, 1 set de curățare, 140 baterii, primita comanda pentru 2 olive și efectuat reglajul corespunzător. Lui A. i-au fost donate 1 set microfon/receptor Roger, 1 set de curățare, 140 baterii și efectuat reglajul corespunzător.
Mulțumim Hear the World Foundation pentru suportul acordat și pentru contribuția extraordinară la integrarea copiilor în mediu școlar și social, dotându-i cu suporturi tehnice performante si de cea mai înaltă calitate. INIMI SOLDARE își exprimă gratitudinea pentru efortul depus de întreaga echipă pentru realizarea acestui proiect.
Mulțumim Fundației swisscor pentru suportul financiar și logistic.
Mulțumim centrului AcustMed pentru colaborare și profesionalism.
Mulțumim părinților pentru receptivitate.