Menu

Asociația Obștească ”INIMI SOLIDARE” din Republica Moldova

Suporturi mobilitate, 27.04.2018


“INIMI SOLIDARE” a mers in vizită la Petresti, Ungheni în vizită la Chiril. Chiril a devenit beneficiarul unei proteze de gambă modulare endoscheletice (tubulară) cu sistem de axare din aluminiu, cu partea estetică din spumă de poliuretan (burete) modelat anatomic, îmbrăcat într-un ciorap elastic, estetic. Proteza îi asigura baiețelului susținerea datorită stabilității și funcției de rulare ușoară, permiţând activitățile de zi cu zi cât în casă, precum și activități în afara casei.
Chiril este elev în clasa 1 și este un copil cu o energie și ambiție deosebită. El se plimbă cu bicicleta și este practic autonom în ceea ce face.
Ne bucurăm că am putut contribui la dotarea lui cu un dispozitiv care îl ajută să mearga zilnic la școală și îî permite să se integreze perfect alături de semenii săi. Pentru aceasta le mulțumim domnului Tom BRAZIL, St. Antony’s Youth Club (UK) și Donatorului Anonim pentru donația care a permis construirea protezei. Mulțumim Centrului OrthoLife pentru profesionalismul cu care a realizat comanda.